Hoppa till sidans innehåll

Medlems- och träningsavgift


Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 150 kr per person och år, och betalas i början av året eller då nya medlemmar påbörjar sitt medlemskap. I och med att man betalar medlemsavgiften har man rätt att påverka föreningen, vara med i styrelsen, rösta på årsmötet etc.

När man har betalat medlemsavgiften täcks medlemmen av AIFs försäkringar.

Träningsavgift

Utöver medlemsavgiften finns det en träningsavgift som alla aktiva gymnaster betalar. Denna skall täcka övriga kostnader som finns i föreningen som t.ex. lokalhyror, materialinköp, utbildning för ledare etc. Träningsavgiften är för närvarande 750 kr per termin plus 150 kr/termin per påbörjad timma i veckan som man tränar (upp till max 12 timmar per vecka).

 

AIF har INTE några ”prova-på-tillfällen”. Blir man erbjuden en plats som man tackar ja till så utgår full medlemsavgift och full träningsavgift även om man bara kommer någon enstaka gång. Avbokar man sin plats skriftligt till kansliet minst två veckor före det första träningstillfället utgår ingen avgift. Orsaken är att man helt enkelt tar upp en plats som vi annars kunde gett till någon annan.

 

Träningen bedrivs under 15 veckor på hösten och 15 veckor på våren, och sammanfaller ganska väl med skolans terminer V34-V50 och V2-V20. Det är ingen träning på skolloven förutom för tävlingsgrupper.

För tävlingsgrupper

För tävlingsgrupper tillkommer tävlingsavgift och lovträningsavgift.

Tävlingsavgiften baseras på att man skall tävla två gånger per termin inom regionen. Dessa tävlingar schablonfaktureras. Tävlar man färre gånger är tävlingsavgiften densamma. Tävlar man mer än två gånger per termin eller tävlar utomlands faktureras tävlingsavgiften separat. Är gymnasten skadad och inte kan tävla så bedöms detta från fall till fall.

Det är ledarens ansvar att få klartecken från respektive förälder om deltagande i tävlingar INNAN gymnasten anmäls till tävlingar som är utöver de två som ingår i avgiften.

Lovträningsavgiften är 200 kr/termin.

Uppsägning av plats

Uppsägning av plats skall ske skriftligen till kansliet (gärna per e-post, se kontaktinformation). Ange barnets namn, personnummer, träningsgrupp och ledarens namn. Uppsägning av plats skall vara kansliet tillhanda senast två veckor före det första träningstillfället annars utgår full avgift.

Avgiftsexempel per termin

 

Basgrupp

Tränar 2 ggr i veckan, 1,5 timme varje gång:

 

Medlemsavgift (per år)

150 kr

Träningsavgift

750 kr

Träningsavgift per påbörjad timma

450 kr

Summa

1350 kr

 

KvAG Tävlingsgrupp*

Tränar 4 ggr i veckan, 2 timmar varje gång:

 

Medlemsavgift (per år)

150 kr

Träningsavgift

750 kr

Träningsavgift per påbörjad timma

1200 kr

Lovträningsavgift

200 kr

Tävlingsavgift (schablon)

600 kr

Summa

2900 kr

* MAG och Trupp har lägre tävlingsavgifter (schablon)

Uppdaterad: 20 FEB 2018 11:15 Skribent: Pia Frih

 

Gå med i gruppen AIF Gymnastik
på Facebook:

Facebooklogga

 

Bokningskalender Gymnastikens Hus

 

Huvudsponsorer:

 

Sparbanken Alingsås logga

 

Logotyp Maxi Alingsås 

 

 attityd

 

 

a

 

 

Postadress:
Alingsås IF Gymnastik - Gymnastik
Gymnastikens Hus, Metallgatan 2 A
44132 Alingsås

Kontakt:
Tel: +4632212885
E-post: This is a mailto link

Se all info