Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till kö


Vi är glada över att det finns ett stort intresse för att träna gymnastik i Alingsås. För en bra hantering och administration av antagningen till våra träningsgrupper har vi en kö.

Gå till anmälan här

Information inför att du anmäler ditt barn
Du kan anmäla ditt barn från och med året barnet fyller 4år. Beskriv gärna barnets kunskapsnivå, eventuella tidigare träningsformer, antal år, tidigare föreningar etc så blir det enklare att finna den grupp och nivå som passar för ditt barn. Ange också om barnets förälder kan tänka sig att engagera sig som ledare i föreningen och berätta då om eventuell relevant bakgrund eller kunskap. Det krävs dock ingen förkunskap för att bli ledare. Intresse och engagemang är tillräckligt. Att ange att man kan engagera sig som ledare kan ge förtur i kön då tillgång till fler ledare ökar chanserna till att föreningen kan starta nya grupper eller utöka befintliga grupper.

Vi tar in nya barn under hela året. Platstillgången beror på antal barn som slutar eller byter grupper, samt ålder. Platstillgången beror också på om vi har möjlighet att starta nya grupper. Det är störst chans att få erbjudande om plats inför terminsstart.

Vi har tyvärr inte möjlighet att svara på mail om kötid, exakt plats i kön eller liknande. Föreningen meddelar (via mejl) i god tid innan grupperna startar om ditt barn fått en plats. Du blir inte kontaktad om ditt barn inte fått en plats.

Om ditt barn blir erbjuden en plats i föreningen skickas fakturan per mail. Om du behöver uppdatera angiven mailadress, kontakta kansliet. Observera att fakturabeloppet ska vara föreningen tillhanda senast på förfallodagen. Ingen påminnelse skickas ut. Är fakturan obetald efter förfallodatum så stryks platsen, som istället erbjuds till nästa på kö.

Om ditt barn inte erbjudits en plats står barnet kvar i kön i ett år från ansökningsdatum. Cirka en gång per år får du en förfrågan om du vill att ditt barn ska stå kvar i kön.

Lagring av personuppgifter
De personuppgifterna vi efterfrågar i anmälan är de uppgifter som vi behöver för att kunna skriva in ditt barn i vårt medlemsregister och de kontaktuppgifterna vi behöver till dig för att kunna meddela dig när ditt barn blir erbjuden en plats. Vi sparar era uppgifter i kön tills dessa att ert barn blivit erbjuden en plats i vår verksamhet eller tills dess att du begär att vi tar bort ditt barn från kön. De personer som har tillgång till dessa personuppgifter är kansliet och de i styrelsen som arbetar med antagningen.

Gå till anmälan här


Uppdaterad: 18 MAJ 2020 08:58 Skribent: Claudia Nilsson
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer

Sparbanken_logo
 

Maxi_logo
 

Tommybyggare_logo


Colorama_logo


Peab_logo

 

Cervera_logo

attityd 

Följ AIF Gymnastiks
Facebook-sida:

Facebooklogga

Gå med i gruppen AIF Gymnastik
på Facebook:

Facebooklogga

Postadress:
Alingsås IF Gymnastik - Gymnastik
Gymnastikens Hus, Metallgatan 2 A
44132 Alingsås

Kontakt:
Tel: +4632212885
E-post: This is a mailto link

Se all info