Bli stödmedlem idag!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alingsås IF Gymnastik

Gymnastikens Hus
AIF Gymnastik tränar i Gymnastikens Hus. Gymnastikens Hus ligger centralt i Alingsås nära järnvägsstationen på Metallgatan 2A.Boka Gymnastikens Hus

Boka lokal i GYmnastikens Hus för barnkalas, träning, läger, kurs, konferens eller liknande. Gymnastikens Hus har många möjligheter för olika målgrupper.

 
Hall 1 är en av Västsveriges bäst utrustade hallar för kvinnlig och manlig artistisk gymnastik.
Hall 2 är en klassisk gymnastikhall med mängder med redskap för t ex träningsgrupper och barnkalas. Till hall 2 finns även en cafeteria med plats för ca 30 personer. 
Hall 3 är en mindre gymnastikhall med redskap anpassade för de mindre gymnasterna.
 
Barnkalas

Ni kan hyra hall 2 och cafeterian som ligger i anslutning till hallen till ett förmånligt paketpris för till exempel barnkalas eller andra sammankomster såsom möten eller släktträffar. 

Hall 2 i Gymnastikens Hus är en 400 kvadratmeter stor gymnastikhall med ribbstolar, tjockmattor, bollar, musikanläggning och allt annat som hör en gymnastiksal till. Bjud in till kalas med tema Hela havet stormar, gymnastik, fotboll eller varför inte disco? 

Dessutom har vi en cafeteria med plats för 25 gäster i anslutning till hallen. Här finns tillgång till whitboardtavla och projektor och duk om så önskas.

Vi erbjuder ett paketpris på 1150 kr för hall 2 och cafeterian under tre timmar på helger. Se nedan tider: 

Lördag 12-15
Lördag 15-18

Under lov kan barnkalas även anordnas under andra tider beroende på andra verksamheter i hallen.

Kontakta Gymnastikens Hus kansli för att t ex få möjlighet att se lokalerna innan bokning eller om du har andra frågor: kansli@gymnastikenshus.se Bokning kan ni också göra direkt på Gymnastikens Hus hemsida: http://v2.gymnastikenshus.se/

 
Våra sponsorer