Bli stödmedlem idag!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alingsås IF Gymnastik

KvAG-läger 2023
Härligt läger för KvAG-grupperna
AIF samlade grupperna AG2, AG3, AG4 och AG5 till ett gemensamt läger 5-6 juni. Lägret leddes av föreningens tränare Mathias Eriksson och Josephine Göransson ihop med ungdomsledare från AG1 och tränare från de olika grupperna. 25 gymnaster deltog under de två mycket roliga och lärorika dagarna. Det var ett varierat träningsprogram där gymnasterna både fick lära sig nya övningar och finslipa på sina färdigheter. De fick även samarbeta kring att skapa ett friståendeprogram. Förutom massor av gymnastikträning var hela gänget och badade vid Gerdsken, löste kluriga rebusar i grupp och hade filmmys med snacks. Övernattningen skedde i hall 2 på luftmadrasser.

Tack till alla som bidrog till ett lyckat läger. Tränare och ungdomsledare som gjorde träningen så bra och ledare och föräldrar som fixade allt praktiskt - inköp, fika på stranden, tacomiddag, frukost och städning. 
 
Våra sponsorer