Bli stödmedlem idag!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alingsås IF Gymnastik

Handla i klubbshopen

Boka Gymnastikens Hus

Anmäl dig till kön

Nyheter

Boka Gymnastikens Hus för barnkalas
2021-10-10 10:01

Nu kan du hyra hall 2 och cafeterian som ligger i anslutning till hallen till ett förmånligt paketpris för till exempel barnkalas eller andra sammankomster såsom möten eller släktträffar. 

Hall 2 i Gymnastikens Hus är en 400 kvadratmeter stor gymnastikhall med ribbstolar, tjockmattor, bollar, musikanläggning och allt annat som hör en gymnastiksal till. Bjud in till kalas med tema Hela havet stormar, gymnastik, fotboll eller varför inte disco? 

Dessutom har vi en cafeteria med plats för 30 gäster i anslutning till hallen. Här finns tillgång till whitboardtavla och projektor och duk om så önskas.

Vi erbjuder ett paketpris på 975 kr för hall 2 och cafeterian under tre timmar på helger. Se nedan tider: 

Fredag 17-20
Lördag 11-14
Lördag 14-17
Lördag 17-20
Söndag 9-12

Under lov kan barnkalas även anordnas under andra tider beroende på andra verksamheter i hallen. Nu på Höstlovet finns tider både vardagar och helg. 

Kontakta Gymnastikens Hus kansli för att t ex få möjlighet att se lokalerna innan bokning eller om du har andra frågor: kansli@gymnastikenshus.se Bokning kan ni också göra direkt på Gymnastikens Hus hemsida: http://v2.gymnastikenshus.se/

Gymnastikens hus kan även bokas till andra sammankomster eller evenemang såsom läger, kurser, företagsevenemang eller till exempel morgon- eller lunchträningar. Kontakta kansliet för information och prisfrågor.

Välkommen på höstlovsskola!
2021-10-01 17:09

Den 1-2 november är det dags för AIF Gymnastiks Höstlovsskola. I år är vi extra glada över att vi kunnat öppna upp lovskolan även för de yngsta barnen. Det blir två dagar fyllda av gymnastik både för nybörjare och de som redan tränar gymnastik och vill lära sig mer. Träningen sker uppdelad i olika grupper och man behöver inte vara medlem för att delta. Höstlovsskolan kostar 400 kr för de äldre och 200 kr för de yngsta. Vi bjuder på frukt varje dag!

 

Träningstiderna för de olika åldrarna är: 

 

  • Kl.9.00  –  12.00 födda 2008 - 2012       Kostnad 400 kr

  • Kl.13.00 – 15.30 födda 2013 - 2015       Kostnad 400 kr

  • Kl.16.00 – 17.00 födda 2016 - 2017       Kostnad 200 kr

 

Anmälan sker på länken nedan och betalning sker till swish på nummer: 123 125 04 22 

 

OBS! Märk betalningen med barnets för- och efternamn. 

 

https://forms.gle/n2PsYYP5xKB7vhWP6

 

 

Sista anmälningsdag är den 27 oktober. 

 

Vi tränar i vanliga träningskläder, håret uppsatt och barfota. Ta gärna med namnad vattenflaska. 

 

Varmt välkomna önskar vi AIF Gymnastik!

Tävling i Gymnastikens Hus!
2021-09-19 18:55
Idag, söndagen den 19 september, var det tävling i Gymnastikens Hus! AIF Gymnastik och Höganäs GF tävlade tillsammans i KvAG stegserier 3-6.
 
Bra jobbat alla gymnaster! Och tack även till domarna!
Charlie, Marcus och Carl tävlar i JSM i helgen
2021-09-14 17:23
I helgen går JSM i Manlig artistisk gymnastik av stapeln i Luleå. AIF Gymnastik har tre gymnaster med som tävlar. Charlie Björsson, Marcus Göransson och Carl Strömö (saknas på bilden). Vi fick en pratstund med Marcus och Charlie i hallen.
 

Hur känns det inför tävlingen? 

Det känns bra och vi är laddade. Det ska bli kul att få åka till Luleå och få en helg tillsammans med gymnaster från hela Sverige. Det ska också bli kul att få tävla inför publik igen, för det blir bättre stämning i hallen och alla blir mer taggade. Vi kommer möta hårt motstånd och duktiga gymnaster, så vi ska göra vårt bästa.
 
Hur ser uppladdningen ut?
Förra veckan tränade vi tuffare och körde genom våra serier. Denna veckan tar vi det lugnare för att vara i toppform till helgen. Vi reser upp på fredag och sedan är tävlingarna på lördag och söndag. 
 
Ni lägger 20 timmar i veckan i hallen på träning, vad är det bästa med gymnastik?
Att få känna att man stärker hela kroppen och så gemenskapen i sporten. Det finns ingen skönare känsla än att känna att man har kontroll över hela kroppen och kan snurra runt i luften. 
 
Vi önskar våra gymnaster Charlie, Marcus och Carl stort lycka till! 
Idag har Trupp Röd 1 i AIF Gymnastik plockat skräp runt Gerdsken för Städa Sverige.
2021-09-05 16:05

Under fyra timmar har gymnasterna plockat plast, glas och papper som folk har slängt i naturen. I samarbete med Städa Sverige och ICA stiftelsen genomförde gruppen en stark insats runt Gerdsken. 

 

- Tjejerna har varit fantastiska och hittat både det ena och det andra runt Gerdsken, säger Camilla Örjemark, ledare. Tack också ICA Maxi Alingsås för god fika! Nu väntar lite medhavd mat i Gymnastikens Hus och sedan tre timmar träning!


Klara, färdiga, städa! är en miljöinsats som genomförs denna helg av 45 olika föreningar runt om i Sverige. AIF Gymnastik är ensamma om denna aktivitet i Alingsås. Några dagar innan aktiviteten genomförde gymnasterna även en miljöutbildning med tillhörande test. Totalt gick gymnasterna 8,5 mil och samlade in flertalen fulla soppåsar med skräp.

 

Bra jobbat tjejer!

 

 

Styrelsen och SISU på verksamhetsutvecklingsdag
2021-09-05 09:14
Peter från SISU, Claudia, Karin, Pia, Marcus, Anja, Jesper, Ulrika från SISU och Ulrika

AIF Gymnastik har vuxit mycket de senaste åren och är idag en stor förening med många medlemmar. Föreningens styrelse samarbetar med SISU för att utveckla föreningen. I lördags genomförde vi en mycket lyckad verksamhetsutvecklingsdag tillsammans med Peter och Ulrika från SISU. Arbetet fortsätter nu internt i vår förening under hösten för att sedan följas upp tillsammans med SISU i vinter. 

Ny klubbshop!
2021-08-31 08:13

Nu har AIF en ny klubbshop där du kan beställa föreningens kläder enkelt och smidigt och få dem levererade. 

 

I klubbshopen finns bland annat träningskläder såsom tights, shorts, t-shirts och linnen, hoodies och flera olika väskor. Kläderna är av märket Craft och levereras inom ca två veckor med föreningens tryck.

Du kommer till klubbshopen här eller via länk från startsidan. 

 

Klubbshopen levereras av Tifosi i Gräfsnäs.

AIFs ungdomskommitté mottar Lions ungdomsstipendium
2021-08-26 14:33

Den 24 augusti delade Lions ut årets ungdomsstipendium.

Grattis Malva Fredriksson, Olivia Olander, Natalie Whitehouse, Rebecka Johansson och Victoria Göransson (saknas på bilden) som får stipendiet för sitt engagemang och förebildsarbete!


Stipendiet är på 10 000 kronor och ska användas av kommittén för aktiviteter för AIFs ungdomsledare.

Sommarskolan 2021 är i gång!
2021-08-11 17:00

På sommarlovets sista vecka genomför vi årets sommarskola. Runt 110 barn fördelat på förmiddagspass och eftermiddagspass samt i tre hallar tränar denna vecka gymnastik i Gymnastikens Hus. Många har tränat förut och är medlemmar men en del är nya gymnaster och får testa på både artistisk gymnastik (redskapsgymnastik) och truppgymnastik. Under veckan tränar vi både på de olika redskapen och fristående.

Stort tack till alla duktiga ungdomstränare som gör sommarskolan så rolig!

Se fler bilder från Sommarskolan 2021 här!

Ladda ned medlemsappen
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Våra sponsorer