Bli stödmedlem idag!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alingsås IF Gymnastik

Alströmercupen 2023 dag 1

Regionstävlingen Alströmercupen 2023 slog deltagarrekord! Totalt 220 KvAG-gymnaster deltog från tio olika föreningar. Fantastiskt roligt! Första dagen började med steg 5, steg 6 och klubbpokal. 

Det var uppskattat att tävla hemmaplan och gymnasterna visade många fina serier. 

På eftermiddagen tävlade steg 7, Regions- och Rikspokal samt Code of Points.

Efter defilering fick AIFs Marcus Göransson ta emot en tavla och hyllningar för framgångar i Nordiska Mästerskapen för juniorer. Ordförande Karin Olander höll en intervju med Marcus.

Vi hade en härlig stämning i hallen och fina prestationer av såväl AIF-gymnaster som gästande gymnaster. Rebecka Johannesson vann mångkampen i Regionpokal och tog grensegrar i barr och bom. Maja Wold Hedlund kom på andra plats i mångkamp i Rikspokal och tog grenseger i bom. Maja tävlade även i steg 6 tidigare på dagen och vann. Amanda Melander kom på tredje plats i mångkampen i COP och grenseger i barr. Soli Hellman kom på andra plats i COP och tog grenseger i bom.

Alströmercupen 2023 dag 2

På söndagen var det dags för steg 1-4. Runt 130 gymnaster var på plats från hela regioner. Från AIF tävlade AG3, AG4 och AG5. Gymnasterna tävlade i 12 pooler och både hall 1 och 2 utnyttjades till max. 

Det har aldrig tidigare hållits en så stor tävling i AIF och det var härlig stämning i hallen och mycket glada gymnaster som fick kliva upp på prispallen och få pokaler. 

Tack till alla som hjälpte till att göra Alströmercupen till en lyckad tävling! Små och stora funktionärer gjorde fantastiska insatser liksom ledare och domare!

 
Våra sponsorer