Bli stödmedlem idag!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alingsås IF Gymnastik

Inresseanmälan

Det finns ett stort intresse för att träna gymnastik. För att underlätta hanteringen och administrationen kring antagningen tar vi emot intresseanmälan. Intresseanmälan innebär att du får information om lovskolor och plats i grupper.

 

Gå till anmälan här.

 

Information inför att du anmäler ditt barn

Du kan anmäla ditt barn från och med året barnet fyller 4 år.

Beskriv barnets kunskapsnivå. T ex hjula, kullerbytta (fram och bak), handstående etc.

Om du som förälder ställer upp som ledare, har ditt barn förtur till en plats.

 

Vid lovskolor eller lediga platser kommer ni som gjort en intresseanmälan att få information och en länk där ni anmäler er. Först till kvar gäller. 

 

OBS! Vi har ingen prova-på-tillfällen, utan tackar man ja till platsen får man betala för den terminen.


Vi har tyvärr inte möjlighet att svara på frågor om tid när det finns lediga platser eller liknande.


Lagring av personuppgifter

De personuppgifterna vi efterfrågar i anmälan är de uppgifter som vi behöver för att kunna skriva in ditt barn i vårt medlemsregister och de kontaktuppgifterna vi behöver till dig för att kunna meddela dig när det finns en ledig plats. Vi sparar era uppgifter tills dessa att ert barn blivit erbjuden en plats i vår verksamhet eller tills dess att du vill ta bort intresseanmälan. De personer som har tillgång till dessa personuppgifter är kansliet och de i styrelsen som arbetar med antagningen.

Gå till anmälan här.

 
Våra sponsorer