Bli stödmedlem idag!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alingsås IF Gymnastik

Alströmercupen 2022
Intresset för att tävla i Alströmercupen 2022 var så stort att föreningen beslutade att göra det till en två dagars-tävling för att ge alla gymnaster bra förutsättningar. Alströmercupen är vårens KvAG-tävling för hela regionen.

Över 180 gymnaster var anmälda från nio föreningar. Förutom AIF Gymnastik deltog gymnaster från GF Atletica, Gråbo, IK Ymer, Lysekil GF, Tidaholm, Tölö GF, Uddevalla, Vänersborgs GF. 

På lördagen avgjordes steg 5 och steg 6 på förmiddagen, medan steg 7, klubb- region- och rikspokal avgjordes på eftermiddagen. Det var första gången det hölls en inbjudningstävling för klubbpokalen vilket vi var extra glada för.

På söndagen tävlade cirka 100 gymnaster i steg 1-4. Även hall 2 användes för tävlingen. Prisutdelningen skedde inne i hall 3 när alla gymnaster samlades för utmarsch och prisutdelning där alla fick medalj.

Arrangemanget flöt på fint tack vare de AIF:are som ställde upp och bidrog på så många sätt. Ett stort tack till alla som gjorde tävlingshelgen så bra! 
 
 
Våra sponsorer