Bli stödmedlem idag!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alingsås IF Gymnastik

Frågor & svar

Vad kostar det? 
Våra barngrupper kostar 1 200 kr per termin. Övriga grupper börjar på 1 200 kr och baseras sedan på antal träningstimmar i veckan.


Vem är ledare i grupperna?
AIF Gymnastik är en ideell förening där föräldrar och ungdomar leder grupperna. Föreningen har en anställd tränare som arbetar deltid och framför allt med våra elitsatsande KvAG- och MAG-gymnaster.


När startar nya grupper? 
Våra nya grupper startar i samband med terminstart. För att vi ska kunna starta nya grupper behöver vi engagerade föräldrar som kan leda grupperna. Det är roligt och givande att vara ledare och samtidigt få utvecklas tillsammans med barnen inom gymnastiken och allt vad det innebär!


I våra barngrupper är man flera föräldrar som tillsammans med en av våra ungdomsledare leder gruppen. Du erbjuds utbildningar och stöd av oss som förening. Om du ställer upp som ledare får ditt barn förtur i kön.

 

Låter detta intressant? Maila oss på: info@aifgymnastik.se 


Får man prova på innan man bestämmer sig om man vill ha platsen?
Nej, vi har inte möjlighet att erbjuda prova-på. Däremot har vi lovskolor och andra tillfällen för att prova gymnastik. Där har ni möjlighet att testa om gymnastik är en idrott för ditt barn.  


Vad ska barnen ha på sig när de tränar? 
Kroppsnära träningskläder utan dragkedjor (detta på grund av säkerhetsskäl)
Håret skall vara uppsatt
Smycken ska vara borttagna
Barfota 
Ta med vattenflaska


Tänk på att namna vattenflaska och kläder!


Får jag som föräldrar vara med i hallen/på träningen?
Vill man som förälder eller anhörig vara med sitt barn på träning, så kom ombytt och var med som hjälptränare. 


När startar terminen och när är det lov?
Vårterminen 2021 startade vecka 4, ett par veckor senare än vanligt på grund av restriktionerna. Därför förlänger vi årets termin och tränar i år t o m vecka 23. Detta gäller om gruppens ledare inte har angett något annat. 


Sportlov vecka 10 (VT20)
Påsklov vecka 16 (VT20)
Höstlov vecka 44 (HT20)


Vi reserverar oss för att det kan skilja sig från grupp till grupp. Ledarna för respektive grupp har ansvar för att meddela de tillfällen som blir ett uppehåll.

 
Våra sponsorer