Bli stödmedlem idag!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alingsås IF Gymnastik

Luciacupen 2022
I helgen gick vår årliga klubbtävling i artistisk gymnastik av stapeln - Luciacupen. På förmiddagen var det ca 50 barn, både tjejer och killar som tävlade. Några för allra första gången. Det var pirriga och förväntansfulla barn på uppvärmning och förträningen och sedan när tävlingen startade var det idel leenden vart man än vände sig i hallen. Underbart! 
På eftermiddagen var det de äldre och mer tävlingsvana gymnasterna som tävlade i steg 2, 3, 4 och Klubbpokal. De äldsta gymnasterna bjöd på rafflande gymnastik och spänning i deras egna lagtävling! Så inspirerande att se vad all träning kan mynna ut i. Bra jobbat alla gymnaster! Det är så kul att få ser er uppleva rörelseglädje och gemenskap.
Kul fakta: Domarna meddelade att av 40 gymnaster som tävlade i steg 1 på bom, var det ingen som trillade ned. Inte illa att hålla balansen på en 10 cm bred bom. Hurra för det! 
Tusen tack till alla föräldrar som ställde upp som funktionärer och gör denna tävling möjlig att genomföra. Nu siktar vi mot nya arrangemang nästa år!
 
 
Våra sponsorer